Lunch biznesowy

 

 

Dania z wieprzowiny

Szczegóły
  • Kotlet schabowy panierowany
  • Medalion ze schabu z duszonymi pieczarkami
  • Karkówka z ciemnym sosem pieczeniowym
  • Karczek pieczony z konfiturą z cebuli
  • Ostry gulasz z kolorową papryką
  • Karkówka w sosie chrzanowym
  • Kotlet mielony
  • Pulpety w sosie śmietanowo-pieczarkowym
  • Gołąbki w sosie pomidorowym (2 szt.)
  • Polędwiczka wieprzowa z sosem pieczeniowym
  • Schab faszerowany podgrzybkami
  • Sakiewka ze schabu z boczkiem i morelą
  • Polędwiczka wieprzowa z sosem z zielonego pieprzu

Dania z drobiu

Szczegóły
  • Roladka z indyka z liśćmi szpinaku
  • Medalion z piersi kurczaka w chrupiącej panierce
  • Pierś z kurczaka zapiekana z pomidorem i serem
  • Udka kurczaka pieczone w papryce (2 szt.)
  • Pierś z kurczaka z sosem szpinakowym
  • Pierś z indyka faszerowana boczkiem z sosem serowym
  • Medalion z piersi indyka z żurawiną
  • Pierś z kurczaka z mozzarellą zapiekana w cieście francuskim
  • Chrupiące udko z kaczki z sosem pieprzowo-wiśniowym
  • Pierś z kaczki pieczona na złoto z warzywami
  • Kotlet de'Vollaille
  • Pierś z kurczaka „Flash Royal" (roladka z piersi kurczaka zapiekana z serem i ananasem)

Zupy

Szczegóły
  • Zupa pomidorowa z makaronem
  • Zupa ogórkowa
  • Zupa jarzynowa
  • Grochówka z boczkiem
  • Rosół z 3 rodzajów mięsa z makaronem
  • Żurek z kiełbasą i jajkiem
  • Barszcz ukraiński
  • Barszcz czerwony z pasztecikiem
  • Zupa krem z brokułów
  • Kapuśniak na wędzonce ze skwarkami
  • Toskański krem z pomidorów z grzankami
  • Cebulowa z grzankami i serem
  • Grzybowa z makaronem
  • Zupa krem z borowików
  • Krem ziemniaczany z łososiem
  • Gulaszowa z kolorowymi papryczkami

Ryby i dania wegetariańskie

Szczegóły
  • Filet rybny panierowany
  • Filet z soli na szpinaku z czosnkową nutą
  • Filet z tilapii z blanszowanymi warzywami julienne
  • Filet z limandy w śmietanowym sosie z koperkiem
  • Filet z łososia w aksamitnym sosie śmietanowym
  • Filet z łososia panierowany w parmezanie
  • Filet z pstrąga smażony na maśle ze świeżą pietruszką
  • Naleśniki z nadzieniem ze szpinaku i sera gorgonzola (3 szt.)

Dodatki skrobiowe, surówki, warzywa

Szczegóły
Dodatki skrobiowe
  • Kluski śląskie
  • Kopytka Ryż podpiekany z sosem serowo-ananasowym
  • Puree ziemniaczane z parmezanem
  • Ryż smażony
  • Ziemniaki pieczone
  • Ziemniaki gotowane z koperkiem
  • Talarki ziemniaczane
  • Kasza jęczmienna
Surówki
  • Surówka z białej kapusty i świeżego ogórka
  • Kolorowa surówka z kapusty pekińskiej
  • Surówka z kiszonej kapusty z marchewką, porem i jabłkiem
  • Surówka z białej i czerwonej kapusty
  • Surówka z pora
  • Mizeria
  • Mix zielonych sałat z lekkim sosem winegret
  • Sałatka z pomidorów z cebulą, pietruszką i śmietaną
  • Buraczki na zimno
Warzywa na ciepło
  • Brokuły z sosem maślanym
  • Buraczki zasmażane
  • Bukiet warzyw parowanych
  • Kapusta zasmażana
  • Panierowane pieczarki
  • Mini marchewki z brokułami na maśle
  • Kolorowa peperonada (smażone warzywa: kolorowe papryki z dodatkiem pomidorów i cebuli)

 

Informacje

Wielkość porcji: zupy – 300 ml; danie główne + dodatek skrobiowy + dodatek warzywny – 550 gramów.
Dodatkowo możemy zapewnić serwis kelnerski oraz pełne zaplecze sprzętowe: stoły, obrusy, falbany, kwiaty itp.

back to top
Pan Kanapka

Pan Kanapka

Dostarczamy najlepsze usługi cateringowe w Łodzi i Warszawie.

Website: www.pankanapka.pl

U nas zapłacisz kartą w terminalu mobilnym

Opinie naszych klientów

tel.: + 512 100 522
tel.: + 512 100 523
tel.: + 512 100 524

Bookmaker with best odds http://wbetting.co.uk review site.

Dostarczamy najlepsze usługi cateringowe w Łodzi, Warszawie i Polsce środkowej, szczegółowa mapa obszaru działania: tutaj

Wszelkie prawa zastrzeżone. Nazwa Pan Kanapka jest zastrzeżonym znakiem towarowym w Urzędzie Patentowym RP, korzystanie bez pozwolenia zabronione.
Wszelkie treści, zdjęcia oraz motywy graficzne chronione są prawem autorskim i majątkowym. 2015 Pan Kanapka s.c.