Catering chrzciny, komunia - Pan Kanapka Łódź

  Zestaw pierwszy

Szczegóły

Zupy (1 do wyboru lub dowolna z zestawu 2-go):

  • Barszcz czerwony z pasztecikiem
  • Krem z brokułów
  • Rosół z 3 rodzajów mięsa z makaronem
  • Żurek z jajkiem i kiełbasą

Dania główne (1-2* do wyboru do wyboru spośród poniższych lub dowolnych z zestawu 2-go):

  • Polędwiczki wieprzowe w ciemnym sosie
  • Pieczona pierś z indyka z konfiturą żurawinową
  • Sola ze szpinakiem
  • Kotlet de'Vollaille
  • Pierś z kurczaka z mozzarellą i pomidorami
  • Karczek pieczony z konfiturą z cebuli

Dodatki skrobiowe (1-2* do wyboru):

  • Ziemniaki pieczone
  • Ryż na sypko
  • Ziemniaki gotowane z koperkiem
  • Talarki ziemniaczane
  • Kluski śląskie
  • Ryż podpiekany z sosem serowo-ananasowym
  • Puree ziemniaczane z parmezanem

Surówki i warzywa gotowane (1-2* do wyboru):

  • Surówka z białej kapusty ze świeżym ogórkiem
  • Kolorowa surówka z kapusty pekińskiej, papryki, pomidorów, ogórka, kukurydzy
  • Surówka z kiszonej kapusty z marchewką, jabłkiem i porem
  • Mizeria
  • Mix zielonych sałat z lekkim sosem winegret
  • Sałatka z pomidorów z cebulką, pietruszką i śmietaną
  • Brokuły z sosem maślanym
  • Panierowane pieczarki
  • Mini marchewki z brokułami na maśle
  • Buraczki zasmażane

Przystawki i desery (pakiet):

  • Deska serów (brie, camembert, rokpol, dwa rodzaje serów dojrzałych, dekorowane kiścią winogron) – 80 g/os.
  • Patera mięs pieczonych (schab pieczony, filet indyczy z morelą) – 80 g/os.
  • Sałatki (2 do wyboru): 1) Sałatka z kurczakiem i winogronami 2) Sałatka norweska (sałata lodowa, krewetki,tuńczyk, groszek, pomidorki cherry, oliwki, sałata rosso) 3) Sałatka grecka 4) Grillowany kurczak z mix’em sałat i serem feta – łącznie 150 g/os.
  • Jajka w sosie tatarskim – 1 połówka/os.
  • Patery przekąsek: Melon w szynce parmeńskiej + Roladki z boczku i śliwki + Koreczki z serem pleśniowym i winogronem + Zawijasy z grillowanej cukinii z kurczakiem + Pomidorki koktajlowe z mascarpone – łącznie 4 szt./os.
  • Zestaw ciast domowego wypieku (2-3* do wyboru): sernik wiedeński, ciasto czekoladowe, tiramisu cytrynowe (nasz hit!) – łącznie 125 g/os.

Zestaw drugi

Szczegóły

Zupy (1 do wyboru):

  • Rosół z makaronem
  • Zupa pomidorowa
  • Barszcz czerwony
  • Zalewajka z zasmażką

Dania główne (1-2* do wyboru):

  • Schab pieczony ze śliwką
  • Medalion ze schabu z duszonymi pieczarkami
  • Medalion z piersi kurczaka w panierce
  • Kotlet schabowy panierowany

Dodatki skrobiowe (1-2* do wyboru):

  • Ziemniaki pieczone
  • Ryż na sypko
  • Ziemniaki gotowane z koperkiem
  • Talarki ziemniaczane

Surówki i warzywa gotowane (1-2* do wyboru):

  • Surówka z białej kapusty ze świeżym ogórkiem
  • Kolorowa surówka z kapusty pekińskiej, papryki, pomidorów, ogórka, kukurydzy
  • Surówka z kiszonej kapusty, marchewką, jabłkiem i porem
  • Mizeria
  • Mix zielonych sałat z lekkim sosem winegret
  • Sałatka z pomidorów z cebulką, pietruszką i śmietaną
  • Brokuły z sosem maślanym
  • Buraczki zasmażane

Przystawki (pakiet):

  • Jajka faszerowane pieczarkami – 1 połówka/os.
  • Babeczki z pastami (jajeczną, rybnymi), dekorowane – 1 szt./os.
  • Śledzie w śmietanie z jabłkami – 50 g/os.
  • Sałatki (2 do wyboru): ● Grecka ● Jarzynowa ● Tuńczykowa (dziki ryż, tuńczyk, kukurydza, czarne oliwki) ● Sałatka Cezara (sałata lodowa, roszponka, parmezan, grzanki, grillowane kurczak i boczek) – 100 g/os.
  • Patery przekąsek: Roladki z szynki z kremem chrzanowym i korniszonem + Koreczki z melonem, kurczakiem i mozzarellą + Roladki z cukinii z fetą i orzechami + Zapiekane roladki z boczku i śliwki – łącznie 3 szt./os.

Zestaw trzeci:

Szczegóły

Zupy (1 do wyboru spośród poniższych lub dowolna z zestawów 1-go i 2-go):

  • Toskański krem z pomidorów z grzankami
  • Barszcz czerwony z krokietem
  • Rosół z 3 rodzajów mięsa makaronem
  • Krem ziemniaczany z łososiem

Dania główne (1-2* do wyboru spośród poniższych lub dowolnych z zestawów 1-go i 2-go):

  • Filet z łososia panierowany w parmezanie
  • "Flash Royal" (roladka z piersi kurczaka zapiekana z serem i ananasem)
  • Sakiewka ze schabu z boczkiem i morelą
  • Roladka z indyka i liśćmi szpinaku
  • Polędwiczka wieprzowa z sosem z zielonego pieprzu
  • Filet z dorsza w pomidorach z tymiankiem

Dodatki skrobiowe (1-2* do wyboru):

  • Ziemniaki pieczone
  • Ryż na sypko
  • Ziemniaki gotowane z koperkiem
  • Talarki ziemniaczane
  • Kluski śląskie
  • Ryż podpiekany z sosem serowo-ananasowym
  • Puree ziemniaczane z parmezanem

Surówki i warzywa gotowane (1-2* do wyboru):

  • Surówka z białej kapusty ze świeżym ogórkiem
  • Kolorowa surówka z kapusty pekińskiej, papryki, pomidorów, ogórka, kukurydzy
  • Surówka z kiszonej kapusty, marchewką, jabłkiem i porem
  • Mizeria
  • Mix zielonych sałat z lekkim sosem winegret
  • Sałatka z pomidorów z cebulką, pietruszką i śmietaną
  • Brokuły z sosem maślanym
  • Buraczki zasmażane
  • Panierowane pieczarki
  • Mini marchewki z brokułami na maśle
  • Kolorowa peperonada (smażone warzywa: kolorowe papryki z dodatkiem pomidorów i cebuli)

Przystawki i desery (pakiet):

  • Zimna płyta: Szynka wiejska Premium + Pasztet z dziczyzny - 60 g/os. + dodatki: chrzan, majonez, korniszony, cebulki marynowane, marynowane podgrzybki, ostre papryczki jalapenos – łącznie 80 g/os. + pieczywo
  • Deska serów (brie, camembert, rokpol, dwa rodzaje serów dojrzałych, dekorowane kiścią winogron) – 80 g/os.
  • Patery przekąsek: Terrinka z szynki włoskiej z kremowym fromage i pastą z pieczonej papryki + Babeczki z kruchego ciasta z farszem bluecheese i krewetką Black Tiger + Roladki z boczku faszerowane mięsem i ostrą papryczką – łącznie 3 szt./os.
  • Sałatki (2 do wyboru): ● Sałatka z kurczakiem (kurczak smażony, fioletowa sałata karbowana, pomidor, papryka, sałata lodowa, sos winegret)● Sałatka norweska (sałata lodowa, krewetki, tuńczyk, groszek, pomidorki cherry, oliwki, sałata rosso) ● Ryżowa z tuńczykiem i oliwkami ● Grillowany kurczak z mix'em sałat i fetą – łącznie 125 g/os.
  • Zestaw ciast domowego wypieku (2-3* do wyboru): sernik krakowski ze skórką pomarańczową, tiramisu cytrynowe (nasz hit!), ciasto czekoladowe, szarlotka z antonówek – łącznie 125 g/os.

Zestaw czwarty:

Szczegóły

Zupy (1 do wyboru spośród poniższych lub dowolna z zestawów 1-go, 2-go i 3-go):

  • Zupa grzybowa
  • Cebulowa z grzankami i serem
  • Gulaszowa z kolorowymi papryczkami
  • Krem z porów

Dania główne (1-2* do wyboru):

  • Pierś z kurczaka w cieście francuskim
  • Filet z łososia w aksamitnym sosie śmietanowym
  • Filet z pstrąga z blanszowanymi warzywami julienne
  • Roladki wołowe w ciemnym sosie z cebulą, boczkiem i ogórkiem kiszonym
  • Schab faszerowany podgrzybkami
  • Roladka ze schabu z gruszką i serem lazur

Dodatki skrobiowe (1-2* do wyboru):

  • Ziemniaki pieczone
  • Ryż na sypko
  • Ziemniaki gotowane z koperkiem
  • Talarki ziemniaczane
  • Kluski śląskie
  • Ryż podpiekany z sosem serowo-ananasowym
  • Puree ziemniaczane z parmezanem

Surówki i warzywa gotowane (1-2* do wyboru):

  • Surówka z białej kapusty ze świeżym ogórkiem
  • Kolorowa surówka z kapusty pekińskiej
  • Surówka z kiszonej kapusty, marchewką, jabłkiem i porem
  • Mizeria
  • Mix zielonych sałat z lekkim sosem winegret
  • Sałatka z pomidorów z cebulką, pietruszką i śmietaną
  • Brokuły z sosem maślanym
  • Buraczki zasmażane
  • Panierowane pieczarki
  • Mini marchewki z brokułami na maśle
  • Kolorowa peperonada (smażone warzywa: kolorowe papryki z dodatkiem pomidorów i cebuli)

Przystawki i desery (pakiet):

  • „Kącik smakosza”: pasztet z dziczyzny, szynka wiejska, smalec ze skwarkami, hiszpańska kiełbasa chorizo, włoskie salami – łącznie 80 g/os. + ogórki kiszone, pikantne mini papryczki, grzybki marynowane, suszone pomidory, pasta z bakłażana – łącznie 80 g/os. + pieczywo
  • Bagietka z sosem z krewetek smażonych na białym winie z czosnkiem i słodką papryką – 80 g/os.
  • Sałatki (2 do wyboru): ● Sałatka z tuńczykiem i oliwkami (dziki ryż, tuńczyk, kukurydza, czarne oliwki) ● Cezara (sałata lodowa, roszponka, parmezan, grzanki, grillowane kurczak i boczek) ● Caprese (pomidory, mozzarella, świeża bazylia) ● Grillowany kurczak z mix'em sałat i serem feta – łącznie 125 g/os.
  • Patery przekąsek: Roladki z grillowanej cukinii z fetą i orzechami + Roladki z bakłażana i kurczaka + Prosciutto (roladki z podsuszanej szynki włoskiej z suszonymi pomidorami i serem pleśniowym) + Roladki z łososia z kremowym serkiem i ostrą papryczką – łącznie 3 szt./os.
  • Patery koreczków: z melonem, mozzarellą i grillowanym kurczakiem + z serem pleśniowym i winogronem + z wędzonym łososiem, serem pleśniowym, papryką + szparagi w szynce parmeńskiej – łącznie 3 szt./os.
  • Zestaw ciast domowego wypieku (2-3* do wyboru): sernik krakowski ze skórką pomarańczową, tiramisu cytrynowe (nasz hit!), ciasto czekoladowe, szarlotka z antonówek – łącznie 150 g/os.



Informacje

* poniżej 20 uczestników: 1 pozycja do wyboru
powyżej 20 uczestników: 1-2 pozycje do wyboru

Opcje dodatkowe:
• Wypożyczenie zastawy ceramicznej
• Stoły wraz z nakryciem na 6-8 osób
• Krzesła
• Obsługa kelnerska

Dodatkowe ważne informacje:
1. Rezerwacji terminu dokonujemy jedynie na podstawie wpłaty zadatku w wys. 30% orientacyjnej wartości zamówienia. Pozostałą kwotę należy uregulować najpóźniej przy dostawie w dniu realizacji zamówienia.
2. Potwierdzenie liczby osób i menu powinno nastąpić najpóźniej na 7 dni przed datą imprezy. Po tym terminie zastrzegamy sobie prawo odmowy dokonywania zmian w zamówieniu.
Powyższe propozycje na chrzciny, przyjęcie komunijne czy imprezę okolicznościową nie wyczerpują naszej oferty cateringu. Jeśli chcesz, abyśmy przygotowali inne menu, prosimy o kontakt z biurem. Tutaj link „kontakt”.

Catering chrzciny

Serdecznie zachęcamy do zapoznania się z naszą ofertą obejmującą zarówno catering na chrzciny, jak i catering na komunię lub inne imprezy okolicznościowe. Działając od wielu lat na rynku obsługi gastronomicznej przyjęć różnego typu w Łodzi posiadamy niezbędne doświadczenie i umiejętności, by podjąć się takiego zlecenia. Zestawy, które dla Państwa przygotowaliśmy zawsze składają się z:

  • zup

  • dań głównych

  • dodatków skrobiowych

  • surówek/gotowanych warzyw

  • przekąsek

  • deseru


Nasz catering na chrzciny i komunie posiada ponadto niemal dowolną możliwość konfiguracji proponowanych przez nas potraw i składników. Nie muszą się więc Państwo martwić, że któryś z gości wyjdzie z przyjęcia głodny. Oprócz tego mamy do zaoferowania wiele różnorodnych smaków z każdej kategorii, a także jesteśmy otwarci na ewentualne prośby i sugestie naszych klientów. Każda uroczystość rodzinna, nie tylko w mieście Łódź, nie może obyć się bez profesjonalnego cateringu. Komunia, chrzciny to jedne z ważniejszych okazji w życiu, dlatego jeśli szukają Państwo firmy, która nie zawiedzie gości pod względem smaku, a Państwa pod względem jakości obsługi to serdecznie polecamy kontakt z nami.

Catering komunia

Nasz catering na chrzciny i komunie to oferta, której Państwo szukali! Obsługiwać tak jak samemu chciałoby się być obsłużonym – oto nasze motto!

 

U nas znajdziesz przeróżne warianty menu na imprezy okolicznościowe. Catering zapewniamy na komunię, chrzciny i wiele innych okazji. Ofertę dostosowujemy odpowiednio do preferencji oraz potrzeb klienta. Poniżej znajdują się przykładowe zestawy oraz aranżacje menu.

back to top
Pan Kanapka

Pan Kanapka

Dostarczamy najlepsze usługi cateringowe w Łodzi i Warszawie.

Website: www.pankanapka.pl

U nas zapłacisz kartą w terminalu mobilnym

Opinie naszych klientów

tel.: + 512 100 522
tel.: + 512 100 523
tel.: + 512 100 524

Bookmaker with best odds http://wbetting.co.uk review site.

Dostarczamy najlepsze usługi cateringowe w Łodzi, Warszawie i Polsce środkowej, szczegółowa mapa obszaru działania: tutaj

Wszelkie prawa zastrzeżone. Nazwa Pan Kanapka jest zastrzeżonym znakiem towarowym w Urzędzie Patentowym RP, korzystanie bez pozwolenia zabronione.
Wszelkie treści, zdjęcia oraz motywy graficzne chronione są prawem autorskim i majątkowym. 2015 Pan Kanapka s.c.