Bankiet Firmowy

Przygotowujesz imprezę firmową? Oto jej najbardziej uroczysta forma. Bankiet firmowy to optymalne rozwiązanie podkreślające rangę spotkania i doceniające Państwa gości. Podpisanie ważnego kontraktu, konferencja, otwarcie nowej siedziby firmy - wszystkie te okazje są doskonałym pretekstem do organizacji bankietu. Tutaj dowiedzą się Państwo dlaczego warto powierzyć nam jego obsługę.

 

Warto, ponieważ Pan Kanapka Catering to:

  • zespół sprawdzonych, znających się na swoim fachu ludzi
  • rzemieślnicza rzetelność i uczciwość są podstawami naszego działania
  • nasz cel to Państwa satysfakcja, że goście zostali podjęci w należyty sposób

Będzie nam niezwykle miło zająć się obsługą Państwa bankietu. Dołączą Państwo do grona tych, którzy już nam zaufali

Zachęcamy do kontaktu w celu ustalenia terminu dostarczenia próbek wybranego asortymentu ;)

Poniżej prezentujemy przykładowe menu na bankiet firmowy.

Catering bankietowy 1 – opcja krótsza:

Serwis kawowy:

  • Kawa parzona podana w zaparzaczach
  • Herbata Dilmah (pojedyncze koperty: herbaty czarne, owocowe i zielone) + warniki z wrzątkiem
  • Niezbędne dodatki: cukier porcjowany biały i trzcinowy, cytryna, śmietanka do kawy
  • Ręcznie lepione ciasteczka krakowskie z nadzieniem
  • Woda mineralna niegazowana Cisowianka (60%)
  • Soki owocowe 100%, Tarczyn (jabłkowy i pomarańczowy) (60%)

Kanapki bankietowe – łącznie 2 szt./os.:

  • Premium (kanapki z serami pleśniowymi, szynką włoską, kiełbasą chorizo, łososiem wędzonym)
  • Mix (z kiełbasą podsuszaną, salami, schabem pieczonym, polędwicą sopocką, serem gouda)
  • „Hulaj dusza” (z jajkiem, mozzarellą i rukolą, pieczoną polędwiczką, grillowaną piersią  z kurczaka)
  • „Śródziemnomorskie” (kanapki z piersią kurczaka i grillowaną cukinią; grillowanym boczkiem, rukolą i parmezanem; serem pleśniowym, winogronem i orzechami; z pesto, mozzarellą  i suszonym pomidorem)
  • „Fromage” z fromagami w czterech smakach (kanapki z fromagami i: zielonymi oliwkami, suszonymi pomidorami, paprykową pastą ajwar, musem z łososia)
  • Classic (kanapki z szynką, żółtym serem, fromagem i zielonym ogórkiem,  z serkiem fromage i zielonymi oliwkami, z pastą jajeczną i kiełkami, z pasztetem ze śliwką  i ogórkiem konserwowym)

Przekąski typu fingerfood – łącznie 2 porcje/os.:

  • Roladki z grillowanego bakłażana i kurczaka
  • Zapiekane roladki z boczku i śliwki
  • Zawijasy z grillowanej cukinii z kurczakiem  i czosnkiem
  • Terrinka z szynki włoskiej z kremowym fromage  i pastą z pieczonej papryki
  • Terrinka z czarną oliwką, musem śmietankowym, w marchewkowej otoczce
  • Zawijasy z podsuszanej szynki włoskiej z suszonymi pomidorami i serem pleśniowym
  • Roladki z boczku faszerowane mięsem i ostrą papryczką
  • Babeczka z kruchego ciasta z farszem bluecheese i krewetką Black Tiger

Lunch (w formie szwedzkiego stołu lub serwowany)

Zupy (1-2 pozycje do wyboru) - łącznie 1 porcja/os.:

  • Gulaszowa z kolorowymi papryczkami
  • Żurek z jajkiem i kiełbasą

Dania główne (1-3 pozycje do wyboru) - łącznie 1 porcja/os.:

  • Roladki z piersi kurczaka z fromagem i pistacjami w szynce włoskiej
  • Karczek pieczony z konfiturą z cebuli
  • Pierś z indyka faszerowana boczkiem z sosem serowym
  • Pierś z kurczaka z mozzarellą i cukinią zapiekana w cieście francuskim
  • Filet z dorsza w pomidorach z tymiankiem

Dodatki skrobiowe (1-2 pozycje do wyboru) - łącznie 1 porcja/os.:

  • Ziemniaki pieczone
  • Ryż gotowany
  • Ziemniaki gotowane
  • Kasza gryczana

Dodatki warzywne (1-2 pozycje do wyboru) - łącznie 1 porcja/os.:

  • Mix zielonych sałat z miodowym winegretem
  • Buraczki na zimno
  • Sałatka z pomidorów z cebulką, pietruszką i śmietaną
  • Surówka z białej kapusty i świeżego ogórka
  • Kolorowa surówka z kapusty pekińskiej z papryką, pomidorem, ogórkiem, marchewką, kukurydzą i nacią pietruszki

W pakiecie: stoły pod catering wraz z nakryciem, podgrzewacze do potraw, zastawa ceramiczna, stoliki koktajlowe lub stoły okrągłe do imprez zasiadanych, obsługa kelnerska.

Catering bankietowy 2 – opcja dłuższa:

Część 1 - łącznie 4 porcje/os.:

  • Kanapki dekorowane Premium (kanapki z serami pleśniowymi, szynką włoską, kiełbasą chorizo, łososiem wędzonym)
  • Kanapki dekorowane classic (kanapki z szynką, żółtym serem, fromagem i zielonym ogórkiem, z serkiem fromage i zielonymi oliwkami, z pastą jajeczną i kiełkami, z pasztetem ze śliwką i ogórkiem konserwowym)
  • Kanapki dekorowane z wędlinami (kanapki z szynką wiejską, szynką szwarcwaldzką, polędwicą łososiową, kiełbasą chorizo)
  • Kanapki dekorowane „Śródziemnomorskie” (kanapki z piersią kurczaka i grillowaną cukinią; grillowanym boczkiem, rukolą i parmezanem; serem pleśniowym, winogronem i orzechami; z pesto, mozzarellą i suszonym pomidorem)
  • Jaja faszerowane wędzonym łososiem i oliwkami
  • Jaja na styl włoski na szynce prosciutto z ostrym farszem z czerwonego pieprzu, musztardy diżońskiej i parmezanu
  • Roladki z szynki nadziewane kremem chrzanowym
  • Zapiekane roladki z boczku i śliwki  
  • Zawijasy z podsuszanej szynki włoskiej z suszonymi pomidorami i serem pleśniowym
  • Babeczka z kruchego ciasta z farszem bluecheese i krewetką Black Tiger
  • Roladki z szynki włoskiej z pastą z pieczonej papryki i pomidorów
  • Roladki z boczku faszerowane mięsem i ostrą papryczką
  • Pomidorki koktajlowe faszerowane serkiem mascarpone
  • Koreczki z serem pleśniowym, melonem i winogronem

Część 2:

Zupy - łącznie 1 porcja/os.:

  • Krem ziemniaczany z łososiem
  • Zalewajka z zasmażką
  • Krem z borowików
  • Toskański krem z pomidorów z grzankami
  • Krem z papryki/dyni

Dania główne - łącznie 1,25 porcji/os.:

  • Pierś z kaczki pieczona na złoto z warzywami
  • Flash Royal (roladka z piersi kurczaka zapiekana z serem  i ananasem)
  • Sakiewka ze schabu z boczkiem i morelą
  • Roladka ze schabu z gruszką i serem lazur
  • Filet z łososia panierowany w parmezanie
  • Schab faszerowany podgrzybkami
  • Polędwiczka wieprzowa z sosem z zielonego pieprzu

Dodatki skrobiowe - łącznie 1 porcja/os.:

  • Zapiekane talarki ziemniaczane
  • Ryż gotowany
  • Kluski śląskie
  • Kopytka
  • Kasza gryczana
  • Ziemniaki gotowane

Dodatki warzywne - łącznie 1,25 porcji/os.:

  • Sałatka z pomidorów z cebulą, papryką, ogórkiem, pietruszką i śmietaną
  • Buraczki zasmażane
  • Bukiet warzyw parowanych
  • Kapusta zasmażana
  • Mini marchewki z brokułami na maśle
  • Kolorowa peperonada (smażone papryki z dodatkiem pomidorów i cebuli)

Przekąski zimne - łącznie 2 szt./os.:

  • Roladki z łososia z kremowym serkiem i ostrą papryczką
  • Roladki z grillowanej cukinii z fetą i orzechami
  • Terrinka z sera lazur ze szpinakiem
  • Terrinka z czarną oliwką, musem śmietankowym, w marchewkowej otoczce
  • Melon z szynką parmeńską

Część 3:

Przekąski zimne w formie monoporcji 1,5 szt./os.:

  • Różowy rostbef z kaparami i musem malinowym
  • Suszona szynka włoska z kozim serem i daktylami
  • Wędzony łosoś z pastą z bakłażana i suszonym pomidorem
  • Grillowana  pierś z kaczki w miodzie z karmelizowanym jabłkiem
  • Mini szaszłyk z grillowaną krewetką, ananasem i cukinią
  • Ceviche z łososia w soku z limonki i granatem

Słodkości w formie monoporcji 1 szt./os.:

  • Panna cotta z rozmarynem i musem truskawkowym
  • Mus z melona z  serkiem mascarpone
  • Mus z gorzkiej czekolady z pianka z bitej śmietany

Serwis kawowy:

  • Kawa parzona podana w zaparzaczach
  • Herbata Dilmah (pojedyncze koperty: herbaty czarne,  owocowe i zielone) + warniki z wrzątkiem
  • Niezbędne dodatki: cukier porcjowany biały i trzcinowy, cytryna, śmietanka do kawy
  • Ręcznie lepione ciasteczka krakowskie z nadzieniem
  • Woda mineralna niegazowana Cisowianka (60%)
  • Soki owocowe 100%, Tarczyn (jabłkowy, pomarańczowy, porzeczkowy) (60%)

Desery:

  • Wybór ciast: drożdżowe, czekoladowe, szarlotka, ciasto ze śliwkami - 80 g/os.
  • Wybór owoców - filetowane i porcjowane: gruszka, melon, ananas, winogrona, kiwi, banan - 80 g/os.

Alkohole:

  • Wina włoskie (np. białe Pinot Grigio i czerwone Nero d'Avola) - łącznie 100 ml/os.
  • Piwa (polskie: Raciborskie klasyczne, Lwówek Książęcy, czeskie: Bernard Svetle) - łącznie 1,5 but. (750 ml)/os.
Last modified on
Rate this item
(0 votes)
back to top
Pan Kanapka

Pan Kanapka

Dostarczamy najlepsze usługi cateringowe w Łodzi i Warszawie.

Website: www.pankanapka.pl

U nas zapłacisz kartą w terminalu mobilnym

Opinie naszych klientów

tel.: + 512 100 522
tel.: + 512 100 523
tel.: + 512 100 524

Bookmaker with best odds http://wbetting.co.uk review site.

Dostarczamy najlepsze usługi cateringowe w Łodzi, Warszawie i Polsce środkowej, szczegółowa mapa obszaru działania: tutaj

Wszelkie prawa zastrzeżone. Nazwa Pan Kanapka jest zastrzeżonym znakiem towarowym w Urzędzie Patentowym RP, korzystanie bez pozwolenia zabronione.
Wszelkie treści, zdjęcia oraz motywy graficzne chronione są prawem autorskim i majątkowym. 2015 Pan Kanapka s.c.